Polistirenul expandat – EPS

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Polistirenul expandat sau, așa cum mai este numit, EPS este un material extrem de ușor, durabil și cu numeroase proprietăți care îl fac un produs potrivit pentru diferite tipuri de construcții.

De fapt, EPS este format din aproximativ 95% aer și 5% plastic. Polistirenul este, în mod normal, un termoplastic solid la temperatura camerei care poate fi topit la o temperatură mai ridicată și resolidificat apoi în funcție de cerințe.Versiunea expandată a polistirenului este de aproximativ patruzeci de ori volumul granulei polistirenice originale. Pe măsură ce sunt disponibile mai multe opțiuni de izolare, constructorii caută mereu metode mai ușoare și mai bune de instalare. EPS, instalat corespunzător, este o izolație durabilă, care asigură totodată o excelentă barieră împotriva umidității. Toate produsele din EPS sunt ușoare, versatile și simplu de instalat.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *