Polistiren vs. vată bazaltică

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Panourile din polistiren sunt ușoare, rezistente la umiditate, durabile și eficiente pe o perioadă lungă de timp. În afară de toate aceste caracteristici, polistirenul este și ușor de utilizat.

La rândul său, vata bazaltică prezintă unele proprietăți de excepție. Este durabilă, foarte versatilă, complet permeabilă și nu este afectată de umiditate, ceea ce înseamnă un risc mai mic de deteriorare atât în ​​timpul instalării, cât și în timpul funcționării sale. Vata bazaltică este un material hidrofob, adică nu absoarbe apă și umiditate, ceea ce o face un material excelent pentru izolarea pereților subsolului. De asemenea, vata bazaltică reduce sunetul dintre camere și podele și oferă protecție împotriva incendiilor. Dacă ne gândim la termite, acestora le place polistirenul, însă nu se vor putea instala în fibrele agresive care se găsesc în vata bazaltică.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *