Profile polistiren

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Polistirenul este un material plastic ieftin foarte versatil, care poate fi rigid sau spumant. Profilele din polistiren sunt ușor și ieftin de realizat. Profilele sunt practic realizate din polistiren tăiat în diferite forme.

Pătratele, dreptunghiurile, cercurile, hexagoanele și triunghiurile sunt toate profile de polistiren. Există, desigur, și profile curbate pentru lucrări de amenajare de excepție. În general, profilele de polistiren sunt durabile, ușoare, rezistente la apă, însă au o flexibilitate limitată. De asemenea, nu este indicat să utilizați profile de polistiren la exterior, deoarece se degradează prin expunerea la lumină și au un punct relativ scăzut de topire.

În cele din urmă, polistirenul sau profilele plastice extrudate prezintă proprietăți electrice deosebite, stabilitate termică și dimensională bună, dar au o rezistență slabă la solvenți.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *