Polistirenul expandat

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Polistirenul expandat este utilizat în numeroase domenii datorită caracteristicilor sale excelente. Oferă o foarte bună izolare termică, are proprietăți bune de amortizare și o greutate scăzută.

De asemenea, polistirenul expandat este inert în natură și nu are ca rezultat reacții chimice. Nu atrage dăunători, motiv pentru care este folosit în industria construcțiilor. Pentru că are o structură cu celule închise, atunci când este utilizat ca material de bază, va absorbi puțină apă și, în schimb, nu va încuraja mucegaiul sau putrezirea. Polistirenul expandat este durabil, puternic și ușor și poate fi utilizat ca sisteme de panouri izolate pentru fațade, pereți, acoperișuri și pardoseli, dar la fel de bine poate fi utilizat și ca material de flotație în construcția de porturi de agrement și pontoane. Construcția de drumuri și căi ferate folosește, de asemenea, polistirenul expandat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *